Anton Veraart

Ik woon nog niet zo lang in deze gemeente, maar ik ben er al geruime tijd betrokken omdat onze kinderen hier op voetbal en basketbal zaten en we dus heel vaal in de gemeente kwamen. Overbetuwe is een gemeente om je thuis te voelen. Toen we hier kwamen wonen wilde ik graag wat voor de gemeenschap betekenen. Zo kwam ik bij de politieke partij Gemeentebelangen (GBO).

Ik ben een voorstander van een zo groot mogelijke invloed van de inwoners. Daarom hecht ik aan de lijn van Gemeentebelangen Overbetuwe (GBO). Dit is een lokale partij. Wij bepalen zelf wat we vinden. Soms kies ik “links” en soms “rechts”, maar steeds in het algemeen belang van de inwoners. We hebben niks te maken met Mark Rutte of een andere landelijke partij, en daarom kies ik voor een lokale partij, omdat die zich niet aan landelijke afspraken hoeft te houden.

Ik wil opkomen voor de leefbaarheid van alle inwoners. Naast de algemene onderwerpen wil ik me met name richten op zaken als infrastructuur, bouw, openbare ruimte en -inrichting. Ook zal ik (vanuit mijn achtergrond) de financiën van de gemeente goed volgen.

Ik ben enthousiast over Overbetuwe én onze partij!