Afgelopen weekend was een sportief weekend!

Vrijdag 23 Sept. mocht ik namens de raad de openingswedstrijd van de WK volleybal vrouwen bijwonen. Polen tegen Kroatië. Gemeente Overbetuwe huisvest het Poolse team. Overbetuwe en Polen hebben natuurlijk een speciale band die teruggaat naar de tweede wereld oorlog. Het was voor mij de eerste keer dat ik bij een professionele volleybalwedstrijd was. Het was een mooie wedstijd, die Polen heeft gewonnen. En de sfeer was fantastisch!

Zondag 25 sept. ben ik samen met mijn twee jongste kinderen naar het “Special Sports event”gegaan dat werd gehouden op sportpark De Pas in Elst. Een ontzettend goed georganiseerd event! Complimenten aan alle vrijwilligers en iedereen die eraan heeft meegewerkt! Ik heb alleen maar blije gezichten gezien en mijn kinderen hebben enorm genoten! Als het de volgende keer weer wordt georganiseerd dan raad ik je aan om een kijkje te gaan nemen! Zeer de moeite waard! Er was o.a. live muziek, voetbal, tennis, hockey, judo, sportvissen, etc. Sport is voor iedereen belangrijk! Als fitnesscoach zie ik elke dag hoe belangrijk het is om te bewegen. Sport gaat niet alleen over het krijgen van een six pack en het winnen van wedstrijden. Het is zoveel meer! Het gaat om sociale contacten, verbinden maken met anderen, het hoofd lekker leeg maken, flexibel blijven, etc. Daarom wordt ik ook zo blij van dit event!

O ja, dan ben ik ook nog heerlijk op zaterdag gaan wandelen met mijn werk. Wij zijn gaan wandelen, omdat wij hebben gemerkt dat de behoefte om samen iets te doen sinds Corona enorm is gestegen en extra belangrijk is geworden. Het was een ontzettend gezellig en dat is bij sport ook heel belangrijk.

Met sportieve groet,