Waarom lokaal?

Waarom zou je stemmen op een lokale partij in plaats van een landelijke partij? Vanwege deze zes punten:

  1. Gemeentebelangen Overbetuwe vertegenwoordigt de hele gemeente Overbetuwe. Niet alleen de mening van een bepaalde doelgroep, zoals bij landelijke partijen. Dit zie je aan de mensen binnen onze eigen partij. Ze hebben zowel linkse als rechtse standpunten. Ze zijn jong en oud. En ze hebben verschillende achtergronden en ervaring.
  2. Gemeentebelangen Overbetuwe heeft alle vrijheid in het samenstellen van een evenwichtig en sterk programma. We zijn niet verbonden aan een landelijke partij. We hoeven ons dus niet te houden aan een landelijke visie of standpunt. We betrekken de inwoners van Overbetuwe zo veel mogelijk bij onze plannen. Daarbij houden we rekening met lokale wensen.
  3. Gemeentebelangen Overbetuwe bestaat uit betrokken, lokale mensen. Zij weten erg goed wat er leeft in onze gemeente. Wij gaan namelijk actief de dorpen in om te praten met onze inwoners. Wij zijn lokaal verbonden!
  4. Gemeentebelangen Overbetuwe is benaderbaar, laagdrempelig en transparant: “We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen.”
  5. Gemeentebelangen Overbetuwe heeft ruime kennis en ervaring. GBO bestaat al ruim 30 jaar. We hebben zowel ervaring in de rol van oppositie- als coalitiepartij.