Het jaar loopt bijna ten einde

Terugkijkend kunnen we niet anders dan concluderen, dat het een bijzonder jaar, dat bijna geheel in het teken van Corona stond, is geweest. In dat opzicht in ieder geval een jaar om gauw te vergeten. Helaas ziet de start van 2022 er niet veel anders uit.

In politiek opzicht hebben we naar mijn mening een prima jaar gehad, waarin onze bijdrage in de besluitvorming van talrijke onderwerpen, goed zichtbaar is geweest. Voorbeelden zijn in dit verband OZB voor 2022, die minimaal stijgt, de woonwagenlocaties zowel Zetten als Elst, het verder optimaliseren van het minimabeleid, het beroep tegen het Inpassingsplan van de provincie aangaande de Railterminal, de duurzaamheidsagenda, het bezwaar tegen de blaashal en talrijke verkeersproblemen. Last but not least hebben we bij verschillende onderwerpen onze inwoners benaderd. Immers burgerparticipatie is voor onze partij een sleutelbegrip!

Dit is zomaar een greep! We willen ook in 2022 met volle kracht doorgaan en de naderende verkiezingen zijn voor ons daarbij een mooi peilmoment. Thans bereiden wij ons daarop zo goed mogelijk voor, met een mooi en krachtig programma en een campagnestrategie. Met steun van jou en vele anderen hopen we dan ook op een mooie campagne en nog veel meer op een perfecte uitslag.

Zover in de tijd is het echter nog niet. Eerst genieten van en met elkaar, voor zover in deze tijd natuurlijk mogelijk, bij de kerstboom en tijdens de jaarwisseling. Ik wens jou namens de gehele fractie heel fijne feestdagen toe en een gelukkig en vooral gezond 2022.

Met vriendelijke groet,

  • Henk Vreman

    Fractievoorzitter

    Elst

    Huisvesting – migratie – integratie